3.6 Stars (3.6 / 5)

Nancy,


In de uitleg van Bongo, kan Pittoresk een pasta & pizzarestaurant. Dit is tegenwoordig niet zo; je kan er niets meer eten; in het naastliggende restaurant Café de Paris kan je wel eten bestellen, maar wel geen pizza en uitsluitend spaghetti bolognaise.
de inwisseling van de bongo-bon verliep wel zonder problemen!

Bekijk de details


4 Stars (4 / 5)

,


De brasserie heeft zijn naam niet gestolen. Heel fijne en gezellige locatie. We hebben van onze avond genoten.

Bekijk de details


3 Stars (3 / 5)

Els, Oosterzele


Het interieur is aan een opfrisbeurt toe, mar het eten was héél erg lekker !!

Bekijk de details


4 Stars (4 / 5)

Patrick,


Het was een vlotte bediening niettegenstaande het enorm druk was op het terras, het was trouwens een zeer mooie lentedag met een stralende zon. Nogmaals proficiat voor de dame die de bediening deed want het zag er naar uit dat ze er alleen voor stond. Wij hebben beide pizza genomen met als voorgerecht Bruschetta en Minestronesoep en dessert Panna Cotta en Cannola Ricotta. Alles was afgewerkt en lekker.

Bekijk de details


4.3 Stars (4.3 / 5)

Ann,


We hadden gereserveerd via een bongo bon. Helaas was er iets misgelopen bij het doorgeven van deze reservatie waardoor we niet hebben kunnen eten in Pittoresk zelf. Gelukkig konden we in de zaak net daarnaast, die van de zelfde eigenaar is, wel terecht voor een diner. En gelukkig maar want na een dagje shoppen in Gent in de regen waren we uitgehongerd.
De personen die ons daar geholpen hebben waren zeer begripvol en hebben ons echt in de watten gelegd. We hebben dus nog niet kunnen genieten van een heerlijke pastamaaltijd in Pittoresk maar als we nog eens in Gent zijn zullen we zeker een nieuwe reservatie maken met of zonder Bongo bon. Nogmaals onze welgemeende dank voor jullie warme ontvangst en professionalisme op die vrijdagavond.

Bekijk de details


3.3 Stars (3.3 / 5)

,


Lekker, kwaliteit, goede bediening,…

Bekijk de details